Team Snö Photography

Onder de naam Team Snö Photography publiceer ik foto’s die Will en ik voor onszelf hebben gemaakt. Van reizen, van lifestyle, van bloemen. De website Team Snö Photography komt hiermee te vervallen.

Laat het weten als er een foto voorbij komt die u graag aan de muur wenst. Ik bespreek de mogelijkheden graag met u!

Voor wat betreft de bloemenfoto’s verwijs ik u graag naar het tapje Webshop in het menu.

Will Vermulm – 17 juni 1959

Houdt van Anita, de honden en motorrijden. Maar rondstruinen op het Internet doet hij ook heel graag. Opgeleid als electromonteur en ingenieur in de computertechniek, maar de vrachtwagen had al op jonge leeftijd zijn hart gestolen. Al heel lang als zogenaamde Eigen Rijder bezig. Eind 2013 ging hij na 10 jaar MAN rijden terug naar het thuisfront: Scania. En zag bij toeval deze nieuwe truck uit de fabriek in Zweden komen. Zulke momenten zijn onbetaalbaar.
Is hij samen met Anita op reis, dan loopt ook hij meestal wel met een camera rond. Is hij alleen op de motor, dan een kleinere mee, want zonder beelden thuiskomen is ondenkbaar!

Jaren met Anita en de honden in het Hoge Noorden geweest, zelfs uiteindelijk Race Marshall geweest op een WK sledehondenrace. Die handdoek hebben ze een paar jaar geleden in de ring gegooid, om samen meer van de wereld te gaan ontdekken.

Anita Servaas – 1 juni 1965

Houdt van Will, de honden en fotograferen. Maar internetten en zelf kleding maken moeten absoluut aan het rijtje worden toegevoegd. Daar waar Will meer de techneut is, heeft Anita eindexamen gedaan in Tekenen en Kunstgeschiedenis, om uiteindelijk met goed gevolg de Basis- en Vakopleiding op de Fotovakschool af te ronden.
Werkt daarnaast parttime bij een architectenbureau.

Bijna 15 jaar stond zij als musher van hun eigen sledehondenteam op de runners en heeft van iedere seconde, maar vooral van de tijden in Zweden genoten. Toen het percentage oude hondjes echter hoger werd als het percentage lopende honden, hebben ze besloten het team stop te zetten. Er is immers meer op de wereld te zien en dat is dan ook wat ze zijn gaan doen. Een Sneeuwkind zal ze echter altijd wel blijven.