Prijzen lifestyle portretten

Lifestyle portretten
Fotosessie (duur 1-1,5 uur) thuis of op lokatie (binnen een straal van 35 km rondom Zoetermeer) | opnamekosten:  € 105,00.

Binnen een week ontvang je van mij per e-mail de gemaakte selektie in webformaat voorzien van mijn logo. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor op je social media en om te mailen, maar zijn niet geschikt om te printen.
Digitale bestanden kosten € 10,00 per stuk. Wil je graag alle geselekteerde bestanden (24 stuks)? Dat kost € 125,00 en stuur ik je per WeTransfer.

Prijzen voor afdrukken zijn als volgt:

Afdrukken (mat of glanzend)
13×19 | € 6,00
15×22 | € 7,00
20×30 | € 13,00
30×45 | € 19,50
40×60 | € 24,50

Voor afdrukken op canvas gelden de onderstaande tarieven:
60×60 | € 80,00
50×70 | € 85,00
70×70 | € 92,50
80×80 | € 112,50

Foto’s op glas of dibond op aanvraag.

Ga je liever helemaal voor digitaal? Kies dan voor de Photowall. Daar zet ik binnen een week de geselekteerde bestanden in. Deze Photowall is gekoppeld aan een webshop en kun je helemaal zelf kiezen of je digitale bestanden wilt downloaden of afdrukken wilt bestellen. Deze Photowall kun je uiteraard met je familie en vrienden delen. De bestanden voorzien van mijn logo en geschikt voor je social media ontvang je dan per e-mail van mij.

Loveshoot
De loveshoot is te boeken voor € 200,00, inklusief CD met de 10 mooiste foto’s of met de Photowall. Ga je (nog) niet trouwen, of ben je al een poosje samen, of nog niet zolang een setje en superverliefd en wil je graag een leuke serie foto’s van jullie twee!

Fotoboekjes
Vanaf € 75,00 mogelijk op een formaat vanaf 13x13cm. Minimum aantal pagina: 24. Deze boekjes zijn gemaakt met de zogenaamde lay-flat techniek, dus uitermate geschikt voor panoramafoto’s.

Voor de verkoop van mijn vrije werk, verwijs ik je graag naar de website van Team Snö Photography.

Beknopte algemene voorwaarden:
Wil je mijn foto’s delen op het Internet? Heel erg leuk! Maar heb respect voor mijn creativiteit als fotograaf. Ik vraag je daarom om mijn logo niet te verwijderen, de foto’s niet bij te snijden of in welke vorm dan ook te bewerken.

In meer formele taal:
Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Geen enkele foto op deze website of geleverd na een fotoshoot mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anita Pictures It!. Zonder ander bericht van de opdrachtgever houd ik mij het uitdrukkelijke recht voor mijn werk voor eigen promotie, in welke vorm dan ook, te gebruiken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

De algemene voorwaarden stuur ik op verzoek graag toe, maar zijn altijd onderdeel van mijn offerte.