De bruidsfoto’s van Jeroen en Laura

Op vrijdag 16 september 2016 trouwden Jeroen en Laura op Landgoed Land van Belofte bij Moerkapelle. Ik begon die dag bij kapper Verheul, waar behalve de bruid zich ook een aantal andere dames had verzameld. Melanie Vermulm van La Bellina, die even ervoor de make-up had verzorgd kwam ook nog even kijken of alles naar wens ging.
Daarna reed ik naar het huis van het bruidspaar waar onder toeziend oog van haar peetvader, dochtertje Sofie vredig lag te slapen. Nadat de moeder van de bruid Laura in haar jurk had geholpen, stond inmiddels bruidegom Jeroen voor de deur. Heel het dorp liep uit vanwege de prachtige trekker waarmee het bruidspaar vervolgens naar het Land van Belofte reed. Onderweg kwamen we nog een aantal verrassingen tegen die Laura voor haar bruidegom had geregeld.
Het Landgoed Land van Belofte is een prachtige locatie om een bruiloft te vieren. Prachtige tuinen, fijn terras, schitterende details. Extra leuk dat de hele familie hard had gewerkt om alles te versieren en aan te kleden waarbij de lievelingskleur van Laura, lavendelblauw, overal in terug kwam. En omdat het een boerenbruiloft was mochten de gasten op een met een boerenzakdoek bedekte strobaal zitten! Wanneer maak je nu zoiets mee?
Na de huwelijksvoltrekking was het tijd voor felicitaties en cadeautjes en toen de gasten aan tafel gingen, zat mijn werk er (bijna) op. Ik zeg met opzet “bijna”, want wij zijn nog even terug gekeerd voor het feest.
Jeroen en Laura, enorm bedankt dat ik van jullie trouwdag een fotoverslag mocht maken. Ik zal niet aan deze dag terugdenken zonder een brede glimlach op mijn gezicht. Inmiddels hebben jullie laten weten enorm blij te zijn met de foto’s en is jullie trouwalbum in druk genomen. Nogmaals: heel erg bedankt en heel veel geluk samen en met kleine Sofie natuurlijk!

Bruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_001.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_002.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_007.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_008.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_006.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_005.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_004.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_003.jpgBruidsfotografie_Blog_AnitaPicturesIt_Jeroen_Laura_20160916_009.jpg

Leveranciers:
Locatie: Landgoed Land van Belofte
Trouwjurk: Speksnijder Bruidsmode
Kapsel: Kapsalon Verheul, Moerkapelle
Pak bruidegom: Custom Suits
Visagie: Melanie Vermulm van Schoonheidssalon La Bellina
Aankleding locatie: het bruidspaar en familie
Bloemen: WL de Mooij Bloemen

 

This entry was posted in Anita and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*