De bruidsfoto’s van Hanneke en Martijn | Bruidsfotografie Zoetermeer

Op vrijdag 3 juni jl was het de grote dag van Hanneke en Martijn! Rond 13.00 uur toog ik naar het huis van Hanneke haar ouders voor het begin van reportage. Daar had Hanneke haar werkelijk prachtige jurk al aan. Vriendin Debbie had haar haar en make-up verzorgd. Omdat het nog even duurde voordat Martijn zou komen, hadden we lekker de tijd om wat foto’s te maken, van Hanneke natuurlijk, maar ook wat details van de jurk en de schoenen.

Inmiddels stroomden de gasten binnen en even later kwam Martijn de straat in rijden, in een mooie cabriolet, gereden door vriend Kevin.

Met de gearriveerde gasten werd een broodje gegeten (fijn dat er ook aan de fotograaf was gedacht, dank daarvoor!). Na de lunch vertrokken de gasten naar het 2B Home en volgden het bruidpaar een klein half uurtje later.

BABS Ilse Boekestijn hield een enorme leuke en vlotte bruidstoespraak en echt Hanneke, ik kan nooit meer naar 24Kitchen kijken zonder aan jou te moeten denken! Bruidsmeisje Evi had een belangrijke rol, want zij mocht het zelfgemaakte kussentje met de ringen aangeven. En dat deed ze heel erg goed.

Na de felicitaties ben ik met het nieuwe paar het park achter het 2B Home in gegaan voor de bruidsreportage. Het was echt schitterend weer, dus de camera had het prima naar zijn zin. Na afloop hiervan was het tijd voor een drankje en werd het eerste cadeau overhandigt. Tegen die tijd was ook mijn tijd ten einde gekomen en heb ik afscheid genomen.

Hanneke en Martijn: nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel dank voor jullie fijne reactie op de foto’s, want die zijn inmiddels klaar!

Leveranciers:
Trouwlocatie: 2B Home in Zoetermeer
Pak bruidegom: Suit Supply in Wilp
Jurk bruid: Bruid en Bruidegom in Scheveningen
Haar en make-up bruid: vriendin Debbie
Auto en chauffeur: vriend Kevin
Bloemen: Praxis Tuin Zoetermeer
BABS: Ilse Boekestijn

Blog_Hanneke_Martijn_bruidsfotografie_Anita_PIctures_It_20160603_001.jpgBlog_Hanneke_Martijn_bruidsfotografie_Anita_PIctures_It_20160603_002.jpgBlog_Hanneke_Martijn_bruidsfotografie_Anita_PIctures_It_20160603_003.jpgBlog_Hanneke_Martijn_bruidsfotografie_Anita_Pictures_It_20160603_004.jpg
This entry was posted in Anita and tagged , , , , , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*