Albums en albums, fotopapier en prachtige art prints

Als je kiest voor een pakket bruidsfotografie bij Anita Pictures It!, dan zit daar standaard een basis fotoalbum bij en twee kleinere boekjes. Leuk voor in je tas, of om aan ouders te geven. Deze albums zijn gedrukt op echt fotopapier (mat) en blijven daarom jarenlang mooi.

Wil je een luxer album dan is dat uiteraard ook mogelijk. In twee formaten (30x30cm en 20x20cm), diverse papiersoorten zoals Lustre fotopapier en Satin Rag art papier en met mooie dikke bladen. Ieder album wordt geleverd in een mooie stoffen hoes en een handgemaakte doos. Instructies om je album jarenlang mooi te houden zijn vanzelfsprekend bijgevoegd.

Bij deze albums is een MiniBook bij te bestellen in het formaat 10x10cm. Per stuk! Dus je kunt er zoveel bij bestellen als je zelf wilt.

Ga je echt totaal voor iets anders? Kies dan als extra bestelling voor de Artbox. Een handgemaakte doos met magneetsluiting, met luxe vloeipapier en losse prints. Jullie foto’s op prachtig mat papier. Standaard zitten er 10 prints in de box, maar meer prints zijn uiteraard bij te bestellen.

Bij ons kennismakingsgesprek laat ik je alles zien en bespreek ik met jullie de mogelijkheden. Overige prints en fotoproducten kunnen jullie bestellen via de speciaal voor jullie aangemaakte Photowall met webshop. Lekker makkelijk, neemt al je zorgen over nabestellingen van familie en vrienden uit handen.

 

Prijs- en materiaalwijzigingen voorbehouden.

 

 

This entry was posted in Anita and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*