Introductie Moment Design Fotografie

Als fotograaf raak je nooit uitgeleerd. Ik volg daarom met regelmatig workshops. Soms om de puntjes op de I te zetten, maar net zo vaak om iets totaal nieuws te leren.
In die laatste categorie viel de workshop die ik gisteren bij Heleen Klop Fotografie in Utrecht heb gevolgd.

Over hoe een en ander werkt, wil ik eigenlijk niet teveel los laten, want dan is het geen verrassing meer, maar het gaat erom dat je een koppel zo aanstuurt, dat de foto’s spontaan en relaxed worden. Bas en Joyce stonden gisteren model en dat valt niet mee als er ineens 10 fotografen voor je neus staan. Maar door de toepassing van Moment Design, gingen ze al gauw op in elkaar en dat was ook precies wat ze zelf na afloop zeiden.

Moment Design is een methode die is voortgekomen uit de Beloved techniek. Ik ben er dan ook trots op dat ik vanaf vandaag deze techniek mag toepassen in mijn fotografie!
Om dit te vieren heb ik een leuke actie bedacht. Als jullie voor 26 maart 2016 bij mij een love shoot boeken, dan krijg je twee digitale bestanden EN een timeline foto voor op Facebook van mij cadeau!

Moment Design

Deze techniek is overigens toepasbaar op iedereen die je voor de lens krijgt, dus naast koppels, ook bruidsparen (is ook een koppel natuurlijk), families, kinderen en single portretten.

This entry was posted in Anita and tagged , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*